Hacı Leman Oto İlkokulu

Vizyon: Teknoloji ve bireysel gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geleceği olan insanları, gelişen dünya düzeyine uygun yetiştirmektir.

Misyon: Eğitim bölgemizdeki öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak; Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsetmek; haklarını kullanabilen, başkalarının haklarına saygı duyan, görevini yapma ve sorumluluk alma bilincini kazanmış; millî ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, benimseyen ve bu değerlere saygı duymasını bilen; kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer(Doğalgazlı)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hloio.meb.k12.tr

Adres - Muratdede Mah. Mehmet Gazi Cad. No97/1 Merkezefendi DENİZLİ

Yerleşim Yeri - Muratdede Mah. Mehmet Gazi Cad.No:97 Merkezefendi DENİZLİ

Adres - Muratdede Mah. Mehmet Gazi Cad. No97/1 Merkezefendi DENİZLİ

Ulaşım İlbade-Garaj minibüsleri, 410 ve 190 nolu belediye otobüsleri yakınından geçiyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1,8 Km.